10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieUrmătorul flagship Samsung s-ar putea numi Galaxy S20

Următorul flagship Samsung s-ar putea numi Galaxy S20

Site-ul XDA Developers a publicat un prim set de imagini cu următorul flagship Samsung, imagini în care se poate vedea clar că, în ecranul de pornire, scrie Galaxy S20+.

Nu este vorba de un model diferit, ci chiar de seria pe care Samsung, în mod normal, ar fi trebui să o lanseze anul acest sub titulatura Galaxy S11.

Nu se cunosc exact motivele pentru care Samsung a sărit de la S10 direct la S20, însă se speculează că ar avea legătură cu anul în care ne aflăm. Rămâne de văzut dacă, de anul viitor, Samsung va continua cu un S21 sau cu un S30.

Dincolo de nume, imaginile arată un telefon care păstrează în linii mari designul de anul trecut, cu o cameră frontală plasă în orificiul din centrul ecranului.

Pe spatele telefonului se poate vedea un ansamblu foto alcătuit din patru camere. În plus faţă de cele trei camere de anul trecut, anul acesta apare un obiectiv pentru macro.

Samsung îşi va lansa noua serie de smartphone-uri la Mobile World Congress, târg care va avea loc la finalul lunii februarie.

Cele mai citite

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Gabriela Firea: “Sunt absolut convinsă că împreună vom schimba faţa Capitalei”

Gabriela Firea, președintele PSD București și candidatul partidului pentru Primăria Capitalei, și-a exprimat speranța că locuitorii Bucureștiului vor vota pentru un oraș fără gropi,...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă