Anton Anton   (Foto: wikimedia)

Anton Anton (Foto: wikimedia)

Viitorul ministru al Energiei: Fără energie nu se aprinde becul şi nu funcţionează telefonul

Ministrul propus al Energiei, Anton Anton, a declarat, luni, că Energia este unul dintre domeniile ”cruciale” ale economiei, deoarece fără ea nu se aprinde bevul şi nu funcţionează telefonul, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Comisiile permanente pentru Politică economică, reformă şi privatizare, respectiv Industrii şi servicii din Parlament l-au validat, luni, pe candidatul ALDE, Anton Anton, pentru funcţia de ministru al Energiei, cu 44 de voturi „pentru” şi 13 „împotrivă”.

”Eu cred că Energia este unul dintre domeniile cruciale ale economiei. Asta nu am inventat-o eu. Nu avem energie, nu se aprinde becul. Nu avem energie, nu funcţionează telefoanele. Nu avem energie, nu funcţionează nimic. Există filme suficiente, apocaliptice, în care lipsa de energie ne duce într-o altă societate. De aceea cred că Ministerul Energiei trebuie să elaboreze o strategie naţională cu o viziune clară şi limpede”, a declarat Anton Anton după validarea în comisiile de specialitate din Parlament.

Anton Anton a precizat, în acest context, că nu îşi va schimba adresa de e-mail, deoarece el este ”profesorul de fluide”.

”Sunt profesor de fluide. O viaţă întreagă am fost profesor de fluide. Eu am făcut maşini hidraulice. Am predat maşini hidraulice, m-am ocupat de pompe, de tot felul de fluide. Eu sunt profesorul de fluide”, a spus Anton.

Comentarii

loading...