10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieVin vremuri grele pentru firmele care nu respectă restricțiile. Ce are de...

Vin vremuri grele pentru firmele care nu respectă restricțiile. Ce are de gând Guvernul miercuri

Proiectul privind posibilitatea de a suspenda activitatea unor agenți economici care nu respectă restricțiile va ffi pe agenda ședințe de miercuri a Guvernului.

Documentul are toate avizele.

Potrivit proiectului, activitatea agenților economici va fi suspendată 14 zile la prima abatere și 30 de zile pentru a doua încălcare.

Săptămâna viitoare proiectul de lege va intra în dezbaterea Parlamentului.

Guvernul a adoptat, la sfârșitul lunii martie, în primă lectură un proiect de lege care să permită suspendarea activității cluburilor și restaurantelor care nu respectă regulile anti-Covid, anunța ministrul de Interne, Lucian Bode.

El preciza că aplicarea sancțiunii complementare se va materializa prin afișarea, în primă fază, la loc vizibil a mesajulului că spațiul e închis temporar din cauza nerespectării măsurilor dispuse, iar ulterior nerespectarea sancțiunii complementare se va materializa prin aplicarea de sigilii.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă