13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieVindem-Ieftin.ro, singurul retailer din online care premiaza recenziile video ale clientilor!

Vindem-Ieftin.ro, singurul retailer din online care premiaza recenziile video ale clientilor!

Am inceput anul 2018 cu dorinta de a avea un feedback realist si consistent din partea clientilor in legatura cu serviciile noastre. Am dorit sa vedem cu totii efectiv ce impact avem asupra gospodarilor, asupra firmelor care isi extind sediile, asupra constructorilor si chiar asupra arhitectilor. Nu ne ferim sa spunem ca am recompensat financiar fiecare recenzie video care ne-a fost trimisa, ca sa impulsionam clientii sa scoata telefonul si sa filmeze momentul descarcarii materialelor de constructie livrate si sa nu ne mai trimita numai mesaje private sau e-mailuri de multumire.

 

Construim increderea recenzie cu recenzie

 Orice business ar trebui sa insufle incredere. Noi oferim transparenta totala si, de aceea, insuflam increderea. Asiguram servicii bune de fiecare data si, prin acest lucru, construim incredere acolo unde nu este. Suntem si noi constructori in felul nostru, nu-i asa?

Clipurile obținute sunt publicate aici si se aduna pe putin alte 10 in fiecare luna.

Acestea contin momentele cheie de descarcare a materialelor solicitate prin comanda și livrate de noi, dar contin si momentele de surpriza cand clientii spun ca le-a fost livrata marfa mult mai repede decat se asteptau, sau ca nu se asteptau ca placile de policarbonat, spre exemplu, sa fie infoliate atat de bine.

Au găsit tevi bine grupate, astfel incat zeci sau chiar sute de metri se puteau sti din prima numai printr-o simpla privire superficiala in masina de transport. Uneori, livrarea s-a facut pe o vreme caineasca, singurul impediment in toata afacerea fiind noroiul de pe strada, nicidecum altceva, nicidecum materialele de constructii sosite.

Asta ne face sa consideram fiecare clip un episod dintr-un reality show cu și despre oameni care au o lucrare de facut, care se bazeaza pe serviciile noastre si care sunt incantati ca se descurca foarte bine si ieftin cu noi. Ni se par simpatice momentele in care suntem denumiți ba Vindem Ieftin Casa de Comenzi, ba Casa de Comenzi Vindem Ieftin, accentul fiind pus, in cele mai multe cazuri, pe „ieftin”. Am dorit sa ti le aratam si tie!

 

Un top 5 provizoriu al recenziilor de durata

Am creat un top 5 al recenziilor care ne-au bucurat si ne-au motivat sa continuam in acelasi stil in activitatea noastra. Acest top nu este unul exclusivist, e ceea ce am ales sa prezentam in acest articol pentru tine.

 

1.     Frumos! Iata un client fidel!

Descarcare Teava – Voicu Florea- Braila

 

2.     Wow! O afacere… periculoasa!

Descarcare Sarma Ghimpata – Edward – Brasov

 

3.     Placut! Acestui domn ii plac live-urile!

Recenzie (Sipca Metalica) Valeriu Stoica – Focsani

 

4.     Simpatic! Cameramanul este un copil!

Descarcare Sistem Complet Acoperis – Oprea – Zimnicea

 

5.     Surpriza! Socoteala de acasa se potriveste cu cea de la noi!

Descarcare Teava rotunda – Frentiu Viorel (Ardud – Satu Mare)

 

Bineinteles, ordinea poate sa difere, intrucat sunt greu de comparat intre ele aceste filmulete cu descarcari de materiale sau cu recenzii facute, intrucat sunt foarte diversificate. In cele din urma, nici nu are rost sa dezbatem prea mult lucrul acesta, concluzia a reiesit de mult.

 

Suntem respectati de clientii nostri pentru ca noi ii respectam pe ei.

 

Ne respectam rolul asumat prin acest business si ne place foarte mult ceea ce facem. Activitatea noastra va continua sa puna umarul la construirea, ranforsarea, reamenajarea, reabilitarea, modernizarea si renovarea cat mai multor constructii de orice tip.

 

Marfa este livrata si provocarea, acceptata!

Chiar daca nu ne esti client inca, te poti uita la rezenzii, pentru ca nu ai ce pierde! Ai ocazia sa vezi franturi din povesti de viata, in medie un minut – important din punctul nostru de vedere – care te pot ajuta chiar sa-ți ofere o imagine de ansamblu asupra conceptului nostru unic, cel de comenzi online de materiale de constructii cu livrare în 3 zile oriunde in tara. Acest concept si  componenta de consultanta profesionala in vederea alegerii celor mai bune materiale de la cei mai buni producatori, intr-un raport calitate/pret nemaiintalnit in Romania.

Clientii nostri care ne-au trimis recenziile nu au cum sa nu fie multumiti, de vreme ce noi cumparam de la producator si vindem direct clientilor finali, cu un mic adaos. Daca s-ar fi orientat catre supermarketuri, clientii nostri ar fi platit acolo inclusiv costuri de intermediere si de depozitare. Prin noi, nu platesc nimic din toate acestea.

Platesc factura proforma in avans, se indoiesc putin de seriozitatea noastra si isi asuma un risc ce se va fi dovedit a fi unul inexistent. Mai apoi, se trezesc cu marfa la adresa de livrare, in momentul imediat urmator redevin incantati si declara ca au avut un instinct bun atunci cand au ales sa ne aleaga pe noi pentru asta.

De fapt, nu este instinct – este vorba doar de o decizie buna de achizitie. Poate de aceea am dorit sa impulsionam crearea de astfel de recenzii video, pentru ca spectatorii acestui reality show sa capete incredere in noi, la randul lor.

 

Vom continua sa vindem-ieftin.ro

Vom continua sa vindem materiale de constructii de orice tip si pentru oricine ne solicita din tara ca sa rezulte o economie de 10-15% / necesar / proiect de constructie.

Vom continua sa rasplatim efortul de a filma momentul descarcarii marfii din masina noastra cu 100 RON pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei.

Nu vom continua, insa, sa platim 100 RON pentru completarile de comanda, deoarece nu vrem ca cineva sa profite de noi, scopul recompensei fiind altul (cel mentionat in primul paragraf al acestui articol).

Vom continua sa ne asumam eventualele intarzieri sau neconcordante, insa vom continua sa eliminam erorile ca sa ne multumim clientii in continuare.

Continua si tu alaturi de noi si plaseaza o comanda la noi atunci cand ai nevoie de materiale de constructii!

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă