Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Volumele de tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti au depăşit 20 milioane euro

Volumele de tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti au depăşit 20 milioane euro

Volumele de tranzacţionare au depăşit, marţi, 20 de milioane de euro, de două ori peste media obişnuită, arată un anunţ publicat de Bursa de Valori Bucureşti pe contul de Facebook.

Rl online 0 comentarii

De asemenea, Bursa mai anunţă un maxim istoric pentru indicele BET-TR.

"După o creştere de peste 3% într-o singură zi, BET-TR ajunge la 12.869 de puncte, depăşind maximul anterior atins pe 4 decembrie 2018", arată anunţul BVB.

BET-TR este indicele care include şi dividendele acordate de cele mai tranzacţionate 16 companii listate, cu excepţia SIF-urilor.

Altfel, la finalul primelor patru luni ale anului, valoarea de piaţă a companiilor româneşti a depăşit 20,1 miliarde euro comparativ cu 18,1 miliarde euro la finalul anului trecut, ceea ce înseamnă un avans de 11%.

Piaţa de capital din România a crescut cu 14,5% în primele patru luni ale acestui an, luând în calcul şi dividendele raportate de companiile din indicele BET, care include cele mai tranzacţionate 16 societăţi cu excepţia SIF-urilor.

 

Comentarii

loading...