13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieVot pentru oprirea producţiei la rafinăria Grandpuits a grupului Total

Vot pentru oprirea producţiei la rafinăria Grandpuits a grupului Total

”S-a luat decizia opririi producţiei la Grandpuits, dar cu o majoritate strânsă. Conducerea a cerut o oră de gândire”, a spus oficialul.

Angajaţii rafinăriei Lavera a grupului PetroIneos, cu o producţie de 201.000 de barili pe zi, au oprit duminică activitatea, după un vot similar în sindicatul CGT.

Ministerul francez al Mediului şi Energiei a anunţat luni că aprovizionarea cu carburant a benzinăriilor decurge normal, în pofida apelurilor sindicatului CGT de a opri producţia rafinăriilor.

Ministerul a adăugat că toate rafinăriile franceze lucrează, în pofida grevelor.

”Toate rafinăriile din Franţa continentală continuă să producă, şase din şapte rafinării efectuând livrări în mod normal”, a anunţat ministerul, conform News.ro.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă