6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieWIZZ AIR LANSEAZĂ HARTA INTERACTIVĂ DE PLANIFICARE A CĂLĂTORIILOR

WIZZ AIR LANSEAZĂ HARTA INTERACTIVĂ DE PLANIFICARE A CĂLĂTORIILOR

 
Wizz Air, compania aeriană, a lansat ieri Harta pentru planificarea călătoriilor, un instrument de căutare nou și actualizat permanent, conceput pentru a ajuta pasagerii să stabilească către ce destinații din rețeaua WIZZ pot zbura în momentul căutării și să îi informeze cu privire la restricțiile de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus.
Pasagerii pot baza pe Harta Wizz Air de planificare a călătoriei pentru a verifica rutele operaționale și regulile de călătorie relevante folosind un sistem cu coduri de culori. Pentru a folosi harta, pasagerii trebuie doar să selecteze aeroportul de plecare dorit și apoi să aleagă oricare dintre destinațiile disponibile din rețeaua WIZZ. Țările și aeroporturile sunt codificate pe culori în funcție de restricții – verde înseamnă că nu există restricții pentru a intra în țară pe calea aerului; galben înseamnă că există restricții parțiale (test / carantină / izolare) pentru a intra în țară prin aer; roșu înseamnă că există interdicție totală sau parțială de a intra în țară prin transport aerian.
Zsuzsa Poos, Chief Customer & Marketing Officer la Wizz Air, a declarat: „Căutăm întotdeauna să îmbunătățim experiența clienților pe parcursul călătoriei, precum și pe site-ul nostru, iar acest nou instrument de căutare va ajuta pasagerii să vadă unde pot și unde nu pot călători. Credem că Harta planificării călătoriilor va reduce grijile pasagerilor cu privire la călătorii în aceste vremuri incerte deoarece îi menține la curent cu ultimele informații de călătorie, astfel încât pasagerii să poată descoperi în continuare destinații noi și interesante din rețeaua WIZZ. Scopul nostru este simplu, să îmbunătățim viețile oamenilor prin călătorii la prețuri accesibile, iar Harta planificării călătoriei este încă un alt mod prin care îndeplinim această promisiune pentru clienții noștri. ”

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă