Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Graffiti in Piata Operei, pe muzica postmoderna

Azi si maine, in Piata Operei din Bucuresti, publicul larg poate participa la un eveniment numit "Capo-d'opera Graffiti". In acest cadru artistic deschis, orice spectator poate participa si experimenta arta graffiti sau orice tip de ...

Rl online 0 comentarii

Azi si maine, in Piata Operei din Bucuresti, publicul larg poate participa la un eveniment numit "Capo-d'opera Graffiti". In acest cadru artistic deschis, orice spectator poate participa si experimenta arta graffiti sau orice tip de creativitate vizuala, spontana, inclusiv stencils si colaje, cu scopul implicarii si al optimizarii umane prin provocare la buna dispozitie. Publicul care va simti ca are de spus ceva, va avea acces liber la creatie pe teme legate, desigur, de francofonie si de valorile acesteia. Cei interesati se vor putea exprima liber, dar vor putea beneficia si de sfaturile unor "profesionisti" in arta "graffiti", grupul cunoscut in lumea underground sub numele de "The Stencilers", format din tineri pasionati de arta urbana. Stencil-ul are legatura cu arta graffiti, dar si cu graphic, design, publicitate si caricatura.
Participantii isi vor putea revarsa imaginatia creatoare pe sase panouri special create pentru graffiti, cu dimensiunea de 3x2 m, amplasate in Piata Operei. Intreg evenimentul va avea loc in aer liber, astfel ca fiecare participant sa poata avea libertatea proprie de exprimare. Atmosfera generala va fi stimulata de muzica unui DJ angajat special pentru acest eveniment.
Graffiti este un tip de in-semnare facut in mod deliberat de oameni pe suprafete publice si private. Putina lume stie ca graffiti a existat inca din antichitate, in perioada Greciei Antice si a Imperiului Roman.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...