Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

211 milioane de euro pentru agricultură și dezvoltare rurală

211 milioane de euro pentru agricultură și dezvoltare rurală

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) va deschide în perioada martie - iulie 2020 mai multe sesiuni de depunere de proiecte.

Mihai Diac 0 comentarii

Pentru proiectele care vor fi depuse în perioada martie 2020 - iulie 2020, fondurile totale alocate sunt de aproape 211 milioane de euro.

Dintre toate capitolele la care se vor depune proiecte, secțiunea denumită "Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea şi adaptarea infrastructurii agricole şi silvice - componenta irigaţii" are prevăzută suma cea mai mare: 43,22 milioane de euro.

Comentarii

loading...