Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ajutoare de urgenţă de peste 470.000 de lei pentru familii şi persoane singure, aprobate de Guvern

Ajutoare de urgenţă de peste 470.000 de lei pentru familii şi persoane singure, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare de peste 470.000 de lei pentru 146 de familii şi persoane singure aflate în situaţii de necesitate în urma unor incendii, a unor probleme grave de sănătate sau în situaţii care pot duce la excluziune socială.

Catinca Giosanu 0 comentarii

Potrivit Ministerului Muncii, documentul aprobat stabileşte că 104.500 de lei ajung la 21 de familii şi persoane singure din judeţele Bacău, Bihor, Botoşani, Buzău, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Olt, Sălaj, Teleorman şi municipiul Bucureşti, care se află în situaţii de necesitate cauzate de incendii.

Totodată, 366.300de  lei vor fi acordaţi pentru 125 de familii şi persoane singure din judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi municipiul Bucureşti care au probleme grave de sănătate sau se află în situaţii deosebite care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Decizia a fost luată în baza anchetelor sociale efectuate de agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv vor fi suportate din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...