Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comisia Europeană alocă trei miliarde de euro pentru campania împotriva coronavirusului

Comisia Europeană alocă trei miliarde de euro pentru campania împotriva coronavirusului

Comisia Europeană mobilizează trei miliarde de euro din bugetul UE pentru a susține eforturile statelor membre împotriva pandemiei de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Comisia Europeană mobilizează trei miliarde EUR din bugetul UE, din care 2,7 miliarde EUR vor fi acordate prin intermediul Instrumentului dedicat sprijinului de urgență și 300 de milioane EUR prin intermediul capacității de echipamente medicale rescEU.

De asemenea, vor fi posibile contribuții suplimentare din partea statelor membre, precum și a persoanelor fizice și a fundațiilor, precizează un comunicat transmis, joi, de Reprezentanța Comisiei Europene la București.

Comentarii

loading...