Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Finanțare europeană pentru generația modernă EUROPE DIRECT. Cât primește România

Finanțare europeană pentru generația modernă EUROPE DIRECT. Cât primește România

Comisia Europeană lansează un apel pentru selecție unei noi generații de centre EUROPE DIRECT, pentru perioada 1 mai 2021 – 31 decembrie 2025.

Petronel Tudor 0 comentarii

Centrele EUROPE DIRECT vor informa cetățenii despre Uniunea Europeană și vor organiza activități cum ar fi dezbateri locale cu cetățenii, crearea de parteneriate locale, inclusiv cu presa.

Prin ele vor fi prezentate instituțiile europene pentru o mai bună înțelegere a sensibilităților, preocupărilor și opiniei publice din respectivele zone geografice. Suma totală estimată alocată pentru România în 2021 (mai - decembrie) este de 563.208 Euro. Pentru perioada 2022-2025, grantul anual dedicat centrelor EUROPE DIRECT va fi de 30.400 Euro.

Propunerile de proiect sunt așteptate pana in 15 octombrie 2020 iar ghidul pentru solicitanți este disponibil AICI!

Comentarii

loading...