Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Județul Ilfov va primi 360 de milioane de euro pentru investiții de apă și canalizare

Județul Ilfov va primi 360 de milioane de euro pentru investiții de apă și canalizare

Preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a anunțat că Strategia de dezvoltare a judeţului include proiecte care depăşesc 800 de milioane de euro, dintre care 360 de milioane de euro vor veni de la UE și vor reprezenta Investiţii pentriu apă potabilă şi canalizare.

Mihai Diac 0 comentarii

"Strategia de dezvoltare scoate la iveală o serie de proiecte care au fost stabilite în baza cercetării făcute de Banca Mondială, în baza discuţiilor purtate cu mediul de afaceri, în baza discuţiilor purtate cu cetăţeni din Ilfov. Scoate în evidenţă proiecte care depăşesc 800 de milioane de euro", a precizat, miercuri, președintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

Din această sumă totală, circa 360 de milioane de euro se referă la rețeaua de apă potabilă și de  canalizare.

"Investiţiile în apă şi canal sper eu să pornească cât mai repede, documentul a plecat chiar astăzi, se află la Bruxelles şi e o aplicaţie de trei sute şi vreo şaizeci de milioane euro, eu cred că într-o lună-două vom primi undă verde de la Bruxelles şi vom da drumul la această mare investiţie", a anunțat Marian Petrache.

Președintele CJ Ilfiov a făcut aceste precizări miercuri, 17 iunie, la o dezbatere publică privind Strategia de dezvoltare a judeţului Ilfov pentru perioada anilor 2020-2030.

Comentarii

loading...