Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Opt miliarde de euro, din fonduri europene, pentru finanțarea a 100.000 de IMM-uri

Opt miliarde de euro, din fonduri europene, pentru finanțarea a 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeană și Fondul European de Investiții au anunțat că deblochează opt miliarde de euro pentru finanțarea a 100.000 de întreprinderi mici și mijlocii.

Mihai Diac 0 comentarii

Fondul European de Investiții, care face parte din Grupul Băncii Europene de Investiții (BEI), va putea să emită garanții speciale pentru a stimula băncile și alți creditori să ofere lichidități pentru cel puțin 100.000 de IMM-uri europene și pentru întreprinderile mici cu capitalizare medie afectate de pandemia de coronavirus.

Finanțarea disponibilă este estimată la opt miliarde de euro, anunță un comunicat transmis de Reprezentanța Comisiei Europene la București.

Comisia Europeană confirmă că una dintre consecințele economice imediate ale pandemiei de coronavirus este lipsa bruscă de lichidități care afectează întreprinderile mici și mijlocii.

Comentarii

loading...