Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 58 de milioane de lei pentru trasee pietonale și piste de biciclete la Sibiu

Peste 58 de milioane de lei pentru trasee pietonale și piste de biciclete la Sibiu

Proiectele ce vizeaza realizarea unui coridor de deplasare cu bicicleta între cartierul Ștrand cu zona centrală și parcul Sub Arini, precum si realizarea unui traseu pietonal pentru biciclisti de-a lungul râului Cibin, au intrat la finantare, urmând a se finaliza până în 2022.

Mihai Diac 0 comentarii

"Vom avea peste 5 kilometri de piste de biciclete, iar pe tronsoanele pe care le vom moderniza vom sistematiza terenul, avem prevăzute lucrări de  curățare a zonelor verzi de resturi vegetale, pietre, vom decoperta zonele unde solul nu este fertil, urmând a se așterne rulouri de gazon. Se vor planta noi arbori, vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi, iar sistemul de iluminat al acestor trasee se va face prin sisteme compuse din proiector led amplasate pe stâlpi noi de iluminat”, a declarat Astrid Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Cele două proiecte contractate au o valoare totală de 60.371.708,45 lei, din care 58.443.174,99 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă solicitată de către beneficiarul proiectului, Primăria municipiului Sibiu, pentru realizarea proiectelor.

Comentarii

loading...