Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO:en.kremlin.ru

FOTO:en.kremlin.ru

1,5 miliarde dolari de la Putin pentru Lukașenko

Rusia a împrumutat Belarus după ce președintele Alexandr Lukașenko i-a solicitat ajutorul liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Petronel Tudor 0 comentarii

Rusia va acorda un împrumut în valoare de 1,5 miliarde dolari statului Belarus, în contextul problemelor economice dar și sociale pe care le are țara condusă de Alexandr Lukașenko, puternic contestat în ultimele 5 săptămâni, a anunțat Reuters.

În timp ce oamenii îi cer demisia pe străzi și îl numesc „șobolan”, președintele Belarusului și-a găsit un aliat de nădejde în Vladimir Putin, președintele Rusiei.

„În primul rând, vreau să vă mulţumesc ... vă mulţumesc personal şi tuturor ruşilor, tuturor, şi nu îi voi enumera acum, celor care au fost implicaţi în susţinerea noastră în această perioadă post-electorală.”, a spus Alexandr Lukașenko.

Fondurile venite din Rusia vor ajuta economia statului Belarus în contextul scoaterii de la rezerva de aur a țării a aproximativ 1,4 miliarde dolari, bani cheltuiți în luna august pentru meținerea cursului de schimb pe linia de plutire.

Comentarii

loading...