Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nava Zaandam (Foto: wikipedia By Barek - Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4339470)

Nava Zaandam (Foto: wikipedia By Barek - Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4339470)

20 de cetățeni români sunt la bordul a două nave unde a fost depistat coronavirus

La bordul navelor de croazieră Zaandam şi Rotterdam, unde au fost depistate cazuri de COVID-19, se află 20 de cetățeni români, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Mihai Diac 0 comentarii

Cele două nave de croazieră sunt acum ancorate în portul Fort Lauderdale din Florida (SUA).

La bordul navei de croazieră Zaandam se află opt cetăţeni români, dintre care şapte sunt membri ai echipajului iar un alt cetăţean român este angajat în baza unui contract de prestări servicii.

Pe de altă parte, la bordul navei Rotterdam se află 12 cetăţeni români - atât membri ai echipajului cât şi personal contractual.

Nava Zaandam a ajuns în Florida venind de la Buenos Aires (Argentina), de unde a ridicat ancora la data de 7 martie 2020.

Comentarii

loading...