Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Administraţia Trump a finalizat elaborarea planului de pace pentru conflictul israelo-palestinian

Administraţia Trump a finalizat elaborarea planului de pace pentru conflictul israelo-palestinian

Administraţia Donald Trump a finalizat elaborarea planului de pace pentru încheierea conflictului israelo-palestinian, afirmă surse din cadrul Administraţiei de la Washington citate de postul Fox News.

Rl online 0 comentarii

"Acordul secolului": Administraţia Trump a finalizat elaborarea planului de pace pentru conflictul israelo-palestinian
Proiectul denumit "Acordul secolului" are între 175 şi 200 de pagini, iar la documentul complet au acces doar mai puţin de cinci oameni.

"Planul este finalizat, iar preşedintele este mulţumit de termenii acordului", a declarat un oficial de rang înalt din cadrul Administraţiei de la Washington.

Planul de pace nu va fi prezentat public înainte de scrutinul parlamentar programat în Israel pe 9 aprilie.

"Nu vom face nimic care ar ameninţa securitatea Israelului", a declarat un alt oficial american, sub protecţia anonimatului.

Preşedintele Donald Trump a fost consultat şi ţinut la curent cu activităţile de elaborare a acestui plan de ambasadorul SUA în Israel, David Friedman, de consilierul politic Jared Kushner şi de emisarul special pentru Orientul Mijlociu, Jason Greenblatt.

Comentarii

loading...