Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Africanii și-au făcut provizii în perspectiva noii perioade de prohibiție

Africanii și-au făcut provizii în perspectiva noii perioade de prohibiție

Africa de Sud interzice vânzarea alcoolului, în încercarea de a face față noului val pandemic

Președintele sud-african Cyril Ramaphosa a declarat duminică faptul că țara sa va reveni imediat la interdicția comercializării alcoolului, pentru a reduce numărul de pacienți cu traumatisme, astfel încât spitalele să aibă mai multe paturi pentru a trata pacienții cu Covid-19.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Confruntată cu un nou val pandemic și cu un număr de spitalizări în plină expansiune din cauza coronavirusului, Africa de Sud reinstituie, de asemenea, o serie de restricții de circulație pe timp de noapte, pentru a reduce accidentele de trafic, instituind, de asemenea, obligația ca toți locuitorii să poarte măști de față în spațiile publice.

Interdicția privind vânzarea băuturilor alcoolice vine la doar câteva săptămâni după ridicarea prohibiției precedente, care fusese instituită pentru prevenirea altercațiilor violente dintre persoanele aflate în stare de ebrietate, reducând drastic cazurile de violență în familie. Medicii și poliția au declareat că interdicția anterioară a contribuit la scăderea accentuată a internărilor de urgență la spital.

Ramaphosa a declarat că oficialii de top din domeniul sănătății au avertizat asupra lipsei iminente de paturi de spital și de oxigen medical, în condițiile în care Africa de Sud se preconizează că va atinge un nou vârf al îmbolnăvirilor Covid între sfârșitul lunii iulie și începutul lunii septembrie. Africa de Sud a înregistrat 40% din totalul cazurilor confirmate în Africa, cu 264.184 de îmbolnăviri și 3.971 de decese, conform Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor din Africa.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...