Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliţia rusă a forţat, duminică dimineaţă, intrarea în biroul din Moscova al liderului opoziţiei, Alexei Navalnii.

Poliţia rusă a forţat, duminică dimineaţă, intrarea în biroul din Moscova al liderului opoziţiei, Alexei Navalnii.

Aleksei Navalnîi a fost călcat de Poliţia Rusă. Pretext, o presupusă bombă

Poliţia rusă a forţat, duminică dimineaţă, intrarea în biroul din Moscova al liderului opoziţiei, Alexei Navalnii. Motivaţia - informaţii conform cărora în clădire ar exista o bombă.

Florin Budescu 0 comentarii

Aşa arată imagini postate online de suporterii lui Navalnîi, scrie Reuters, via HotNews. Navalnîi a lansat, la finalul lunii decembrie, un apel public pentru proteste masive în toată Rusia pe 28 ianuarie.

Aleksei Navalnîi are interzis la alegerile prezidenţiale

Curtea Supremă din Rusia a respins, la finalul lunii decembrie, o contestaţie a liderului opoziţiei ruse. Aceasta a fost la decizia Comisiei Electorale de a îi interzice candidatura la alegerile prezidenţiale din martie 2018.

Comisia electorală centrală din Rusia a decis marţi, prin vot, că lui Alexei Navalnîi să i se interzică să participe la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Motivul - acesta are o condamnare penală.

Navalnii, 41 de ani, a fost reţinut de trei ori anul acesta. El a fost pus sub acuzare pentru organizarea în mod repetat de mitinguri şi manifestaţii publice.

Comisia Europeană îl apără pe Aleksei Navalnîi

Aleksei Navalnîi a lansat, la finalul lunii decembrie, un apel public pentru proteste masive în toată Rusia pe data de 28 ianuarie.

Comisia Europeană a criticat dur decizia autorităţilor ruse, iar societatea civilă din Occident a denunţat decizia autorităţilor drept o încălcare a drepturilor cetăţeneşti.

Navalnîi este unul dintre puţinii opozanţi ai lui Putin într-o ţară în care ziarişti şi politicieni de opoziţie au fost bătuţi, încarceraţi sau chiar asasinaţi în ultimii ani pentru îndrăzneala de a chestiona deciziile liderului de la Kremlin.

Comentarii

loading...