Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vasili Nebenzia   (Foto: Sputnik.md)

Vasili Nebenzia (Foto: Sputnik.md)

Ambasadorul Rusiei la ONU: Nu poate fi exclus riscul unui război SUA - Rusia

Nu poate fi exclusă posibilitatea unui război între Rusia şi Statele Unite, în contextul agravării crizei din Siria, a afirmat, joi, ambasadorul rus la ONU, Vasili Nebenzia, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Consiliul de Securitate ONU nu a reuşit să aprobe un proiect de rezoluţie privind atacurile chimice din Siria.

În timpul reuniunii Consiliului de Securitate ONU, diplomatul Vasili Nebenzia i s-a adresat direct ambasadorului SUA, Nikki Haley: "Ameninţările pe care le proferaţi faţă de Siria ar trebui să ne facă pe toţi să fim foarte îngrijoraţi, pe toţi, deoarece este posibil să ne aflăm în pragul unor evenimente foarte triste şi grave. Vă cer încă o dată, vă implor, să nu aplicaţi planurile pe care le pregătiţi în prezent pentru Siria".

După reuniunea ONU, ambasadorul Rusiei le-a spus jurnaliştilor, potrivit cotidianului Le Figaro şi agenţiei de presă Reuters: "Prioritatea urgentă este evitarea riscului izbucnirii unui război".

Întrebat dacă se referă la riscul unui război între Statele Unite şi Rusia, diplomatul rus a precizat: "Din păcate, nu putem exclude nicio posibilitate, deoarece am văzut mesajele care vin de la Washington. Sunt foarte belicoase".

Comentarii

loading...