Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Epidemiologul Anthony Fauci, care consiliază Casa Albă în chestiunea COVID-19

Epidemiologul Anthony Fauci, care consiliază Casa Albă în chestiunea COVID-19

Americanii se pregătesc să trăiască cea mai tragică săptămână din cauza COVID-19

Americanii se pregătesc să trăiască una dintre ”cele mai triste săptămâni din viaţa lor”, au avertizat autorităţile din Statele Unite, unde noul coronavirus continuă să semene moartea, mai ales în statul New York, relatează AFP.

Rl online 0 comentarii

”Săptămâna viitoare va fi un moment ca Pearl Harbor, ca 11 septembrie, numai că nu va fi localizat, va fi în toată ţara”, a avertizat duminică, la postul NBC, administratorul federal al serviciilor de sănătate publică Jerome Adams, potrivit News.ro. ”Va fi o săptămână rea”, cu o ”escaladare” a bilanţurilor macabre, a subliniat epidemiologul Anthony Fauci, care consiliază Casa Albă în reacţia faţă de criză. ”Întâmpinăm dificultăţi în a controla” epidemia, a recunoscut el.


În pofida unor măsuri stricte de izolare, Statele Unite, care numără 337.000 de cazuri de covid-19 şi îşi actualizează bilanţul în aceeaşi zi, au înregistrat duminică 1.200 de morţi într-o singură zi, una dintre cele mai mari creşteri zilnice, la 10.000 de decese.

”Începem să vedem luminiţe” de speranţă, a apreciat însă duminică seara vicepreşedintele Mike Pence, care a evocat într-o conferinţă de presă o aparentă stabilizare a noilor infectări.


Donald Trump nu vede nicio contradicţie. ”Ştim că trebuie să atingem un anumit prag, care va fi oribil ca morţi, pentru ca lucrurile să înceapă să se schimbe”, a spus el.

Există un decalaj de ”două până la două săptămâni şi jumătate” între o încetinire a numărului cazurilor noi şi cel al deceselor, a adpugat dr. Fauci, îndemnând să nu se dominueze vigilenţa.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...