Andrei Năstase, gata să înfrunte moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Maiei Sandu

Andrei Năstase, gata să înfrunte moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Maiei Sandu

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, spune că ar fi gata să înfrunte moțiunea de cenzură, care urmează să fie depusă în Parlament, împotriva Maiei Sandu. Declarațiile au fost făcute înainte de începerea ședinței Parlamentului.

Florin Budescu 0 comentarii

„Dacă nu o să accepte, lasă să vină cu moțiune de cenzură. Blocul ACUM va face ceea ce a promis oamenilor. Va lupta indiferent din ce poziție se va afla pentru dreptate și pentru o viață mai bună. Justiția nu se negociază.

Noi nu am aplicat hotărârea Parlamentului cu privire la starea de captivitate a statului, încă în iunie. Trebuia atunci de instalat un procuror liber și independent, și poate am fi avut alte rezultate. Nu s-a întâmplat acest lucru, nu e târziu și acum. În continuare voi milita pe aplicarea acestei hotărâri, aprobate în Guvern”, a declarat Năstase.

PSRM va înainta o moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu. Deputatul socialist Vasile Bolea a declarat că fracțiunea PSRM respinge propunerea ACUM de a înregistra un proiect similar de modificarea a Legii Procuraturii, aminteşe Unimedia.

Comentarii

loading...