Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Angela Merkel solicită măsuri pentru protecția climei

Angela Merkel solicită măsuri pentru protecția climei

Cancelarul german Angela Merkel, aflată în vizită în China, a declarat sâmbătă că protecţia climei este o problemă globală şi a cerut comunităţii internaţionale să ia măsuri.

Rl online 0 comentarii

Într-un discurs rostit în prezenţa studenţilor chinezi de la Universitatea Huazhong din oraşul Wuhan, Merkel a insistat că schimbarea climatică este provocată de toţi şi că tocmai de aceea toată lumea trebuie să se implice în combaterea ei. "Protecţia climei este responsabilitatea tuturor", a adăugat ea.

Date fiind dimensiunile şi puterea economică ale Chinei, comunitatea internaţională are nevoie de o contribuţie importantă din partea acestei ţări, a continuat cancelarul german.

În faţa globalizării, Merkel a subliniat că normele comune sunt indispensabile. De exemplu, în domeniul comercial este nevoie de acţiuni multilaterale, nu de protecţionism. "În fond şi la urma urmei, protecţionismul ne afectează pe toţi", a conchis cancelarul german.

Comentarii

loading...