Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Anglia: O mamă cu trei copii a fost arestată pentru că nu a colectat selectiv deșeurile

Anglia: O mamă cu trei copii a fost arestată pentru că nu a colectat selectiv deșeurile

Lindsey Webb, o mamă a trei copii, a fost arestată deoarece că nu a colectat selectiv deșeurile potrivit noului regulament al consiliului din orașul din estul Angliei, ne spune Daily Mail.

Lorand Stoica 0 comentarii

Femeia, care și-a pus deșeurile în pungi de reciclare colorate neconforme, a fost arestată și închisă într-o celulă de către Poliție. Însă, după modificările aduse la procedura de colectare selectivă a deșeurilor, Lindsey Webb a primit permisiunea din partea Consiliului local din Ipswich de a folosi în continuare sacii negri de colectare deoarece noii saci, de culoare portocalie, nu au mai venit de la autorități.

Acuzată că a încălcat Legea Protecției Mediului 
 

Ofițerii au reținut-o pe Lindsey Webb după ce aceasta nu s-a prezentat la Curtea Magistratelor din Suffolk. Tânăra de 34 de ani trebuia să se prezinte în aprilie, după ce a fost acuzată că a încălcat Legea Protecției Mediului de patru ori în luna precedentă, punând gunoiul în stradă. Somația a venit după ce s-a schimbat sistemul de colectare a deșeurilor cu scopul de a înlocui garniturile negre cu pungi portocalii.

Ea a spus că, atunci când au venit schimbările de colectare, a contactat consiliul pentru noii saci, dar nu au venit niciodată. Femeia a primit ordin să plătească 50 de lire sterline către Ipswich Borough Council și a primit o eliberare condiționată de șase luni, relatează Ipswich Star. 

Avocatul ei, Jeremy Kendall, spune că a primit permisiunea de a lăsa saci negri în zilele de colectare. Și el a indicat faptul femeia că a lăsat deșeurile în afara unui magazin și nu a incomodat pe nimeni. Avocatul Kendall a adăugat că Webb nu s-a prezentat la instanță pentru apariția programată din cauza faptului că nu a primit niciodată o somație.

Comentarii

loading...