9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalAproape 18.700 de morţi în Franţa. Spitalizarea continuă să scadă

Aproape 18.700 de morţi în Franţa. Spitalizarea continuă să scadă

Este vorba despre 761 mai multe persoane în 24 de ore, a anunţat directorul general al Departamentului Sănătăţii Jerome Salomon, citat de France Presse, via Agerpres.

Pentru a treia zi consecutiv, numărul persoanelor spitalizate din cauza maladiei Covid-19 a scăzut, cu 115, la un total de 31.190, a declarat Salomon într-un briefing de presă.

De asemenea, numărul persoanelor aflate la reanimare este de asemenea în scădere, pentru a opta zi consecutiv, o reducere de 221 de pacienţi, la 6.027.

“Este un declin lent, dar constant”, a subliniat el. Cu toate acestea, “suntem la un nivel excepţional de nevoi la reanimare”, a spus el.

Prin măsurile de izolare, “am încetinit puternic această epidemie”, a asigurat Salomon. “Primul val a fost atenuat foarte puternic de toţi francezii, ei trebuie să fie conştienţi de acest lucru”, a subliniat el.

Cele mai citite

România, pe ultimul loc din UE când vine vorba de vaccinare împotriva HPV

România nu stă deloc bine la capitolul vaccinare împotriva HPV. Potrivit standardelor impuse de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), țara noastră va avea nevoie...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...
Ultima oră
Pe aceeași temă