Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape 800.000 de oameni evacuaţi în Japonia în urma ploilor torenţiale

Aproape 800.000 de oameni evacuaţi în Japonia în urma ploilor torenţiale

Autorităţile nipone au dispusevacuarea a aproape 800.000 de persoane de pe insula sudică Kyushu în urma unor ploi torenţiale care ar putea declanşa inundaţii şi alunecări de teren, informează Reuters.

Rl online 0 comentarii

Meteorologii se aşteaptă ca ploile să continue până joi la prânz.

Ordine de evacuare au fost emise pentru aproape 600.000 de rezidenţi din oraşul Kagoshima şi alte două oraşe de mici dimensiuni din aceeaşi regiune, conform postului de televiziune NHK.

Alţi 310.000 de locuitori au fost sfătuiţi să îşi găsească adăpost, conform Kyodo News.

În Tokyo, premierul Shinzo Abe a declarat că rezidenţii ar trebui „să ia măsuri pentru a se proteja, inclusiv printr-o evacuare preventivă” şi a ordonat armatei să se pregătească pentru operaţiuni de salvare.

Comentarii

loading...