Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Aproape două treimi dintre francezi se declară dezamăgiți de președintele Emmanuel Macron

64 la sută dintre cetățenii Franței, adică aproape două treimi, se declară dezamăgiți de activitatea președintelui Emmanuel Macron, relevă un sondaj realizat pentru France Télévisions, reluat de site-ul belgian Le Soir.

Mihai Diac 0 comentarii

La un an de la alegerea lui Emmanuel Macron în funcția de președinte al Franței, 36 la sută dintre francezii chestionaţi au declarat că sunt "mai degrabă dezamăgiţi" iar 28 la sută s-au declarat "foarte dezamăgiţi" de prestația șefului statului.

Pe de altă parte, 32 la sută au spus că sunt "mai degrabă" mulțumiți" iar patru la sută s-au declarat "foarte mulțumiți" de președintele Macron.

Francezii au opinii contradictorii și cu privire la evoluţia țării lor, în ultimul an. 37 la sută dintre ei consideră că "Franţa nu stă nici mai bine, nici mai rău" şi că "nimic nu s-a schimbat" de la preluarea puterii de către Macron.

În schimb, 36 la sută dintre cetățeni au senzația că "Franţa stă mai rău" decât înainte ca Macron să devină președinte al Franței.

Comentarii

loading...