Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproximativ 50 de elevi au forţat intrarea într-o secţie de poliţie pentru a elibera un coleg beat

Aproximativ 50 de elevi au forţat intrarea într-o secţie de poliţie pentru a elibera un coleg beat

Circa 50 de elevi au forţat intrarea într-o secţie de poliţie din Germania pentru a elibera un coleg de 15 ani, reţinut pentru consum de alcool şi comportament turbulent, a informat poliţia, citată de DPA.

Rl online 0 comentarii

Agenţii de pază de la o şcoală din oraşul Starnberg, din sudul Germaniei, au chemat poliţia după ce un elev care consumase alcool a devenit agitat la o petrecere de rămas bun.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au încercat să-l calmeze însă nu au reuşit, aşa că au decis să îl ia în custodie.

Băiatul abia fusese adus la secţia de poliţie, când un grup de colegi a încercat să forţeze intrarea în clădire.

Elevii au încercat să spargă uşa din faţă şi, pentru că nu au reuşit, au început să arunce cu sticle, spărgând o fereastră, a indicat poliţia.

Poliţiştii au chemat întăriri şi au reuşit să controleze situaţia.

Trei elevi au fost acuzaţi de tentativă de eliberare a unei persoane reţinute şi de producerea de daune secţiei de poliţie. Ei au fost la rândul lor reţinuţi.

Comentarii

loading...