Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arabia invită experţi internaţionali să ancheteze atacul recent cu drone

Arabia invită experţi internaţionali să ancheteze atacul recent cu drone

Arabia Saudită invită experţi internaţionali, să ancheteze atacul cu drone lansat asupra instalaţiilor sale petroliere, conform Reuters

Rl online 0 comentarii

Investigaţiile preliminare au arătat că în acest atac, care a afectat producţia de petrol de la cea mai mare uzină de prelucrare a ţiţeiului din lume, au fost folosite arme provenind din Iran, se arată în comunicatul oficial saudit.

"Regatul este capabil să îşi apere teritoriul şi oamenii şi să răspundă în forţă acestor atacuri", a avertizat ministerul de externe saudit.

În comunicat se afirmă, de asemenea, că mai mai presus de toate, atacul a ţintit furnizorii globali de petrol, calificându-l drept o continuare a actelor ostile comise în luna mai care au vizat staţii de pompare a petrolului.

Comentarii

loading...