Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arestări după incendierea unui steag în față Casei Albe

Arestări după incendierea unui steag în față Casei Albe

Serviciul de Securitate a demnitarilor, Secret Service, a anunţat că două persoane au fost arestate joi, de Ziua Naţională a Statelor Unite, în urma incendierii unui steag în faţa Casei Albe, conform Times.

Lorand Stoica 0 comentarii

Incidentul a avut loc joi după-amiază, cu câteva ore înainte de discursul preşedintelui american Donald Trump la evenimentul "Salutări Americii".

Un grup de manifestanţi anti-Trump a incendiat un steag american în apropiere de Casa Albe. Incendiul a fost rapid stins de Secret Service.

Serviciile Secrete au declarat că o persoană a fost arestată pentru agresarea unui ofiţer de poliţie şi incendiere cu intenţii maliţioase, iar cea de-a doua persoană a fost arestată pentru împiedicarea unei investigaţii a poliţiei şi pentru că s-a opus arestării.

Doi ofiţeri Secret Service au fost răniţi uşor în timpul arestării cele două persoane.

Incendierea steagului american nu este ilegală potrivit legislaţiei din SUA, însă Serviciile Secrete au transmis că acţiunea a încălcat limitele unei autorizaţii emise de Serviciul Naţional pentru Parcuri.

S-au înregistrat şi unele incidente violente între manifestanţii anti-Trump şi demonstranţii pro-Trump.

   

Comentarii

loading...