13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalArnold Schwarzenegger: Trump a părut ''un molâu fără coloană vertebrală''

Arnold Schwarzenegger: Trump a părut ”un molâu fără coloană vertebrală”

”Ai stat acolo ca un biet molâu fără coloană vertebrală, ca un biet sclav care făcea vânt cu evantaiul”, a declarat Schwarzenegger într-un videoclip postat pe Twitter, adresându-se direct lui Trump. ”Mă întrebam când aveai de gând să-i ceri un autograf sau să faci cu el un selfie, sau ceva de felul ăsta”, a adăugat el.

În înregistrarea sa video de 45 de secunde, Schwarzenegger îl acuză pe Trump că a atacat comunitatea serviciilor de informaţii şi Departamentul de Justiţie pentru că a refuzat să denunţe amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează The Hill.

”Eşti preşedintele Statelor Unite. N-ar fi trebuit să faci aceasta. Ce-i cu tine?”, a mai spus Schwarzenegger, cunoscut şi pentru rolurile sale în filme precum Terminator.

Schwarzenegger, care s-a născut în Austria, a întrebat apoi ce s-a întâmplat cu ”cuvintele puternice” rostite în timpul Războiului Rece de către fostul preşedinte american Ronald Reagan.

”Ce s-a întâmplat cu cuvintele puternice şi cu fermitatea lui Ronald Reagan când s-a aflat lângă Zidul Berlinului şi a spus ‘Domnule Gorbaciov, dărâmaţi acest zid’? Ce s-a întâmplat cu toate acestea?”, a întrebat Schwarzenegger înainte de a încheia videoclipul cu un oftat adânc.

Cele mai citite

Administratora unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal de un vecin

O femeie de 56 de ani, administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal de un vecin, joi seară. Individul...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă