Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Asistenta personală a lui Trump a demisionat

Asistenta personală a lui Trump a demisionat

Madeleine Westerhout, asistenta persoanală a lui Donald Trump de la preluarea mandatului de preşedinte, a demisionat joi, informeză New York Times, care citează două surse.

Rl online 0 comentarii

Plecarea neaşteptată a lui Westerhout a venit după ce Trump a aflat în aceeaşi zi că ea a oferit unor reporteri detalii despre familia lui şi operaţiunile din Biroul Oval, la care a luat parte, potrivit uneia dintre surse.

Westerhout, fost consilier al Comitetului Naţional Republican, este considerată acum „un angajat izolat” şi nu îi va fi permis accesul în Casa Albă vineri, a mai spus sursa.

Ea a mai lucrat pentru campania prezidenţială din 2012 a lui Mitt Romney. Aparent, în noaptea alegerilor din 2016, Westerhout a plâns, supărată pentru că Trump a câştigat.

Comentarii

loading...