10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalAtac armat într-un bar din Kansas. Bilanț provizoriu: patru morți și cinci...

Atac armat într-un bar din Kansas. Bilanț provizoriu: patru morți și cinci răniți

Patru persoane au fost ucise şi alte cinci rănite într-un atac armat petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un bar din Kansas, conform informaţiilor furnizate de poliţia locală şi de media, transmite Agerpres.

“Nouă atinşi de gloanţe, patru morţi”, a anunţat pe Twitter poliţia din Kansas City.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru canalul local de televiziune KSHB că nu a fost arestat deocamdată niciun suspect şi că nu se ştie dacă a fost un singur atacator. Suspectul sau suspecţii au intrat într-un bar şi au început să tragă, a adăugat el.

Două din persoanele decedate sunt mexicani, a precizat poliţia.

“Au fost nişte neînţelegeri şi o ceartă în cursul serii şi facem investigaţii pentru a stabili dacă persoanele care au fost date afară sau care au părăsit barul au revenit” a declarat o purtătoare de cuvânt pentru Washington Post.

Conform informaţiilor furnizate de postul local de televiziune, starea de sănătate a celor cinci persoane rănite este stabilă. 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă