Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atac armat la un spital din Chicago: Trei persoane au murit

Atac armat la un spital din Chicago: Trei persoane au murit

Un atacator a ucis trei persoane, printre care şi un poliţist, la un spital din Chicago, conform autorităţilor, scrie The Guardian.

Rl online 0 comentarii

Atacatorul a deschis focul la spitalul Mercy din cartierul South Side al oraşului. Poliţia din Chicago a anunţat „cu mare tristeţe” moartea ofiţerului Smuel Jimenez după „un incident armat”.

Anterior, au apărut informaţii conform cărora atacatorul a fost ucis; nu este clar dacă el a fost ucis de poliţie sau s-a sinucis. CNN, citând oficiali ai poliţiei sub condiţia anonimatului, a informat că atacatorul este un bărbat de 32 de ani.

Un martor, James Gray, a informat reporterii că pare că atacatorul „trăgea în oameni la întâmplare”.

Atacul a început în momentul în care bărbatul se plimba cu o femeie în apropierea parcării. El s-a întors şi a împuşcat femeia de mai multe ori în gât. El a intrat apoi în spital şi a continuat să tragă, a informat Gray. El a adăugat că cei doi vorbeau calm unul cu celălalt.

„De îndată ce ea a căzut la pământ, el a mai împuşcat-o de trei ori”, a precizat Gray.

Jennifer Eldrige lucra la farmacia spitalului când a auzit trei sau patru împuşcături, care păreau că se aud de afară. La câteva secunde, ea a baricadat uşa. Ulterior, s-au mai auzit încă şase sau şapte împuşcături, acum mult mai aproape, chiar în afara uşii.

„Îmi dădeam seama că era în hol. S-au auzit ţipete”, şi-a amintit ea.

După 15 minute, un ofiţer SWAT a bătut la uşă, a intrat şi a luat-o pe Eldrige de acolo. Ea a văzut sânge pe jos dar niciun cadavru.

Victimele atacului au fost un medic de la camera de gardă, un rezident de farmacie şi un poliţist.

Comentarii

loading...