15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalAtacurile la adresa lui Donald Trump sunt la foc automat în America....

Atacurile la adresa lui Donald Trump sunt la foc automat în America. Nepoata lui, dezvăluiri DURE!

Atacurile la adresa lui Donald Trump sunt la foc automat în America.
Astfel că, de la saga hărțuirilor sexuale, intruziunea nedovedită a Rusiei în alegerile prezidențiale din anul 2016 și până la demiterea sa pentru dosarul Burisma – Ucraina – Biden, iată că apare și nepoata, a cărei carte aruncă “o lumină crudă asupra istoriei sumbre” a familiei președintelui american, conform editurii unde va apărea cartea.

Cartea este semnată de Mary Trump
Cartea se numeșete ‘Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man’ – ‘Prea mult şi niciodată suficient: Cum l-a creat familia mea pe cel mai periculos om din lume’. Această va fi publicată în data de 28 iulie, ca parte a portofoliului controversatei edituri americane Simon & Schuster.

Editura Simon & Schuster, inculpată într-un dosar Anti monopol
În aprilie 2012, Departamentul de Justiție al Statelor Unite a deschis un proces împotriva Apple Inc., făcându-i inculpați pe Apple, Simon & Schuster și alți patru editori majori. Procesul a susținut că au conspirat pentru fixarea prețurilor pentru cărțile electronice și au slăbit poziția Amazon.com pe piață, încălcând legea antitrust. În decembrie 2013, un judecător federal a aprobat o soluționare a cererilor anti monopol, în care Simon & Schuster și ceilalți editori au plătit într-un fond care acorda credite clienților care au plătit prea mult pentru cărți din cauza înțelegerilor pe prețuri.

 
Mary Trump aruncă o pată pe neagră pe memoria tatălui lui Trump

Astfel, pentru prima dată, un membru al familiei liderului de la Casa Albă depune mărturie public împotriva acestuia.
Mary Trump (55 ani) este fiica lui Fred Trump Jr., fratele mai mare al miliardarului republican, mort în 1981, la 42 de ani, din cauza alcoolismului.
Cartea are 240 de pagini, și se presupune că descrie evenimente la care a fost martoră în casa bunicilor săi la New York, unde au crescut cei cinci copii ai lui Fred şi Mary Anne Trump.
Controversata editură menționează că “Ea descrie un coşmar format din traume, relaţii distructive şi un amestec tragic de neglijenţă şi abuz”.
Mary Trump, specializată în psihologie clinică, afirmă astfel că preşedintele “şi-a respins şi ridiculizat” tatăl, al cărui fiu favorit era totuşi, atunci când el a început să sufere Alzheimer.
Ea detaliază “cum anumite evenimente şi scheme familiale au creat omul ruinat care ocupă în prezent Biroul Oval”, în special “relaţia ciudată şi periculoasă” dintre Fred Trump, mort în 1999, şi primii săi doi fii, Fred Jr. şi Donald.

Nepoata, sursa investigațiilor New York Times
“Ea este singura care poate să povestească această saga fascinantă şi tulburătoare, şi nu doar datorită proximităţii sale cu subiectul, ci şi pentru că ea este singurul (membru al familiei) Trump dispus să spună adevărul despre una dintre cele mai puternice şi disfuncţionale familii din lume”, susţine editura.
Mary Trump ar urma să dezvăluie de asemenea, că ea este sursa principală a unei mari investigaţii jurnalistice asupra finanţelor lui Donald Trump publicată de New York Times.
Ancheta, care i-a adus cotidianului un Premiu Pulitzer, susţine că preşedintele a primit echivalentul unei sume care ar fi astăzi 400 de milioane de dolari, moştenită de la imperiul imobiliar al tatălui său, în mare parte prin scheme financiare frauduloase.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă