18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalAustria doreşte ca liderii UE să se pună de acord în privinţa...

Austria doreşte ca liderii UE să se pună de acord în privinţa întăririi Frontex

Kurz doreşte să facă o prioritate din securitate şi lupta împotriva imigraţiei ilegale în timpul preşedinţiei Austriei la Consiliul Uniunii Europene, care începe luna viitoare.

„Este ţelul meu să ajungem la un acord politic pentru întărirea Frontex şi să facem un pas mare către un control mai bun al graniţelor externe”, a declarat Kurz.

Austria doreşte ca atenţia blocului european să se mute de la redistribuirea refugiaţilor către prevenirea ajungerii lor în Europa.

Mai multe ţări UE sunt în discuţii avansate pentru a crea o tabără în afara Europei pentru refugiaţii care nu au primit azil într-o ţară de pe continent.

 

Cele mai citite

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă