Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Autoritatea pieţei de capital din SUA verifică Tesla pentru estimările de producţie

Autoritatea pieţei de capital din SUA verifică Tesla pentru estimările de producţie

Tesla Inc a anunţat, vineri, că a primit o citaţie din partea Comisiei de Valori Mobiliare şi de Schimb din SUA pentru estimările pe care le-a făcut pentru producţia Model 3, anul trecut, un set de obiective pe care producătorul de maşini electrice nu le-a atins la timp.

Rl online 0 comentarii

De asemenea, în raportul pentru trimestrul al treilea al acestui an, publicat vineri, se scrie că Tesla este cercetată şi pentru alte declaraţii pe care le-a făcut privind producţia Model 3, informează agenţia Reuters.

SEC a refuzat să comenteze, dar, printr-o asemenea citaţie, organizaţia poate obliga o companie să îi predea documentele pe care doreşte să le analizeze.

De asemenea, SEC i-a trimis citaţii în legătură cu alte afirmaţii făcute de directorul executiv al Tesla, Elon Musk, despre intenţia de a delista compania.

Atât SEC, cât şi Departamentul de Justiţie din SUA cercetează dacă Tesla şi-a înşelat investitorii în legătură cu afacerile sale. „Din ceea ce ştim, nici o agenţie guvernamentală, în nici una dintre investigaţile care sunt în curs, nu a ajuns la concluzia că a fost cauzat vreun prejudiciu”, se scrise în raportul Tesla.

De asemenea, Tesla a anunţat, vineri, că 44% din profitul net al celui de-al treilea trimestru provine din credite de reglementare nedeclarate anterior.

Comentarii

loading...