12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalBaby Johnson e băiat! Azi a venit pe lume

Baby Johnson e băiat! Azi a venit pe lume

The Telegraph : Boris Johnson a devenit doar al patrulea prim-ministru în 170 de ani, în Marea Britanie, care a avut un copil născut în timpul premieratului său.
Însă liderul Partidului Conservator a urmat o tendință recentă în care trei dintre ultimii cinci prim-miniștri au avut un copil născut în timp ce se aflau în Downing Street.
Odată cu sosirea unui „băiețel sănătos la un spital din Londra mai devreme în această dimineață”, domnul Johnson se alătură lui David Cameron, Tony Blair și cu 150 de ani înainte, lui Lord John Russell, pentru a deveni noi tați în timpul funcției.
Copilul este primul copil al logodnicei domnului Johnson, Carrie Symonds, iar un purtător de cuvânt al premierului a declarat că cuplul este „încântat”.
Boris Johnson a participat la nașterea copilului său, în această dimineață. Locația în care a născut Carrie Symonds nu a fost încă dezvăluită.
O purtătoare de cuvânt a premierului și partenerei sale a spus că atât mama cât și bebelușul „sunt foarte bine” după nașterea la un spital din Londra, mai devreme în această dimineață.
Purtătorul de cuvânt a declarat: “Primul ministru și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiețel sănătos la un spital din Londra în această dimineață. Atât mama cât și bebelușul se simt foarte bine.”
Premierul și doamna Symonds ar dori să mulțumească echipei fantastice a maternității NHS.”
Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, și Carrie Symonds, 32 de ani, au anunțat în martie că așteaptă un copil la „începutul verii” și că s-au logodit la sfârșitul anului trecut. Vestea nașterii vine la doar câteva săptămâni după ce premierul a fost externat din terapie intensivă, unde s-a luptat cu coronavirus. Carrie Symonds a suferit, de asemenea, simptome ale bolii. Johnson a sugerat anterior că intenționează să își ia concediu de paternitate, deși nu se știe dacă acest lucru rămâne valabil în cazul crizei coronavirusului. El nu va apărea la întrebările primului ministru din Casa Comunelor în această după-amiază.
Stanley Johnson, tatăl lui Boris Johnson a spus că este „absolut încântat” și „emoționat” de această veste.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă