Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bashar al-Assad: Acţiunile Occidentului vor spori dorinţa sirienilor de a-şi apăra suveranitatea

Bashar al-Assad: Acţiunile Occidentului vor spori dorinţa sirienilor de a-şi apăra suveranitatea

Acţiunile agresive ale unor state occidentale împotriva Siriei vor amplifica determinarea sirienilor de a-şi apăra suveranitatea, a declarat, luni, preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, relatează site-ul agenţiei Tass.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

”Recentele atacuri vor amplifica determinarea sirienilor pentru a-şi apăra suveranitatea naţională şi dreptul de a-şi decide propriul viitor”, a declarat liderul regimului de la Damasc, citează Agerpres.

Declaraţiile lui Bashar al-Assad au fost făcute în cadrul unei întrevederi cu Alaeddin Boroujerdi, preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională şi Afaceri Externe din Parlamentul iranian.

Oficialul iranian şi Bashar al-Assad şi-au exprimat dorinţa de a aprofunda cooperarea strategică dintre cele două state.

”Complotul Statelor Unite, a aliaţilor săi şi a complicilor regionali a fost învins în Siria datorită fermităţii forţelor de rezistenţă”, a declarat Boroujerdi.

Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa au lansat pe 14 aprilie bombardamente în Siria, vizând laboratoare de fabricare a armelor chimice şi depozite de armament. Bombardamentele au fost lansate după un atac chimic comis la periferia Damascului şi atribuit regimului Bashar al-Assad, care a negat orice implicare.

Comentarii

loading...