Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BBC a comandat un film bazat pe cazul Skripal, fostul spion rus otrăvit cu novicioc în Salisbury

BBC a comandat un film bazat pe cazul Skripal, fostul spion rus otrăvit cu novicioc în Salisbury

BBC a comandat un film bazat pe cazul Serghei Skripal, fostul agent dublu rus otrăvit cu novicioc în Salisbury în 2018.

Rl online 0 comentarii

Drama „Salisbury” va avea două părţi şi va fi produsă de Dancing Ledge Productions pentru BBC Two. Filmul se va concentra pe impactul pe care l-a avut cazul în oraşul englez şi în comunitatea de acolo.

Cazul a ţinut prima pagină a ziarelor timp de mai multe luni, după ce în martie 2018, Skripal şi fiica lui, Iulia, au fost otrăviţi cu agentul neurotoxic novicioc. În luna iunie, doi britanici au luat contact, accidental, cu agentul neurotoxic în oraşul Amesbury, aflat în apropiere de Salisbury. Unul dintre ei a murit mai târziu. În luna septembrie a anului trecut, autorităţile britanice au numit suspecţi doi ruşi, care au fost identificaţi apoi ca membri ai serviciului GRU.

Drama, scrisă de Adam Patterson şi Declan Lawn, va spune povestea din perspectiva oamenilor obişnuiţi.

Distribuţia nu a fost încă stabilită.

Comentarii

loading...