Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE: Preşedintele Ucrainei susţine că îi va asigura protecţie jurnalistului rus Arkadi Babcenko

UPDATE: Preşedintele Ucrainei susţine că îi va asigura protecţie jurnalistului rus Arkadi Babcenko

Ucraina va asigura potecţie jurnalistului rus Arkadi Babcenko, care a fost ţinta unei tentative de asasinat a serviciilor secrete ale Rusiei, conform preşedintelui Petro Poroshenko, scrie Reuters.

Rl online 0 comentarii

Ucraina a informat că a dejucat o tentativă de asasinare a lui Arkady Babcenko, care a fost declarat mort şi apoi a apărut la o conferinţă de presă, susţinând că totul a fost o înscenare a serviciilor secrete ucrainiene.

“Instituţiile statului ucrainran devin mai eficiente în fiecare zi în a contracara agresiunile Rusiei”, a afirmat Poroshenko pe Twitter.

“Probabil că Moscova nu se va calma – am ordonat ca Arkadi şi familia să primească protecţie”, a adăugat el.

Jurnalistul rus Arkadi Babcenko, despre care s-a afirmat că a fost asasinat marţi la Kiev, este în viaţă, el apărând într-o conferinţă de presă la televiziunea ucraineană, anunţă BBC.

Agenţia Reuters anunța că o femeie a sunat la salvare şi a anunţat că şi-a găsit soţul acasă într-o baltă de sânge. Poliţia suspectează o crimă motivată de activitatea profesională a celui ucis.
Babcenko, un corespondent de război binecunoscut în Rusia, se refugiase în Ucraina de teamă că ar putea fi asasinat. 

Comentarii

loading...