10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalBebelușul Regal: Tributul special adus de Kate Middleton prinţesei Diana

Bebelușul Regal: Tributul special adus de Kate Middleton prinţesei Diana

Site-ul de pariuri britanic William Hill a anunţat lista numelor cotate cu cele mai mari şanse de a fi alese de cuplul regal pentru cel de-al treilea copil al lor.

Arthur este numărul 1 pe listă, urmat de James, Albert, Philip, Alexander, Thomas, Frederick, Henry, Alfred, Charles, Edward, Jack, Louis, William.

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere.

La numai şase ore de la naştere, Kate Middleton şi prinţul William au prezentat lumii băieţelul lor abia născut, la ieşirea din Spitalul St Mary’s din Londra, unde a fost internată luni dimineaţă.

Daily Mail notează că Ducesa Catherine de Cambridge a ţinut să-i aducă un tribut special Prinţesei Diana, alegând să poarte o rochie aproape identică cu cea purtată de Diana imediat după naşterea prinţului Harry.

Kate a optat astfel pentru a treia oară pentru designerul ei preferat, Jenny Packham.

Băieţelul, al şaselea nepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT). Copilul a avut la naştere – la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William s-au căsătorit în aprilie 2011.

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

De altfel, ducesa Kate a intrat în concediul prenatal pe 22 martie.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...
Ultima oră
Pe aceeași temă