Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Belgia: Autoritățile au detectat risc de ameninţare din partea a 125 de solicitanţi de azil

Serviciul pentru securitatea statului din Belgia a detectat anul trecut un risc de ameninţare din partea a 125 de solicitanţi de azil, în urma unor verificări amănunţite, informează joi publicaţia belgiană De Tijd, menţionând că poate fi vorba de spionaj.

Rl online 0 comentarii

Totuşi, numărul migranţilor prezentând un risc este relativ redus în raport cu cei 18.268 de solicitanţi de azil care au fost examinaţi de către Securitatea Statului în 2017.

Mai concret, dintre cele 125 de cazuri detectate anul trecut ca prezentând un potenţial risc, 35 au fost legate de radicalism sau de terorism. Fiecare neregularitate în cazul fiecărui solicitant de azil este transmisă Oficiului pentru străini din Belgia. Numele lor este, de asemenea, comunicat tuturor serviciilor implicate în lupta împotriva radicalismului, notează Le Soir.

Comentarii

loading...