Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Belgia se pregătește de carantină pentru cel puțin o lună

Belgia se pregătește de carantină pentru cel puțin o lună

Autoritățile belgiene iau în calcul ca de săptămâna viitoare Belgia să intre în carantină pentru următoarele 30 zile ca măsură de oprire a exploziei de noi infectări de Covid-19.

Petronel Tudor 0 comentarii

Belgia, una dintre cele mai lovite țări europene de noul val de infectări cu noul coronavirus, încearcă să oprească transmisia comunitară accentuată cu o nouă perioadă de carantină totală pentru o perioadă de cel puțin o lună.

„Cred că vom avea probabil o nouă carantină, la sfârşitul săptămânii viitoare, dacă nu se inversează tendinţa până atunci.”, a anunțat Yves van Laethem, purtător de cuvânt pe problemele Covid-19, citat de Reuters.

Belgia are în acest moment o rată de infectare de 867 cazuri noi raportate la 100.000 locuitori în ultimele 14 zile, a doua rată la nivelul Uniunii Europene, și a înregistrat până acum 10.539 decese la un număr de 253.386 persoane infectate cu Covid-19.

Comentarii

loading...