Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bitcoin, scădere de 45%, la peste 114 miliarde dolari

Bitcoin, scădere de 45%, la peste 114 miliarde dolari

Bitcoin, scădere de 45%, la peste 114 miliarde dolari

Specialiştii susţin că Bitcoin este pe drumul cel bun după cel mai slab prim trimestru al său, înregistrând o pierdere de peste 114 miliarde de dolari, marcând o scădere de peste 45%, relatează Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Declinul cotaţiei din T1 2018 este cel mai mare din perioadele similare din istoria acestei criptomonede, scăzând de la peste 13.000 de dolari cât înregistra pe 1 ianuarie, la sub 7.000 de dolari în ultima săptămână.
Un alt declin major, cu o scădere a preţului de aproape 38%, a mai fost consemnat în 2014, potrivit datelor furnizate de CoinDesk care urmăreşte preţul Bitcoin de la mijlocul anului 2010.
Bitcoin a înregistrat o creştere bruscă şi în 2017, când atins un nivel record de peste 19.000 de dolari, la sfârşitul anului trecut.
Cu toate acestea, în 2018 s-a confruntat cu o intenţie mai riguroasă în materie de reglementare, care a dus la destabilizarea criptomonedei.

Citește totul despre:

#bursa #depreciere #bitcoin

Comentarii

loading...