9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalBoeing promite 100 de milioane de dolari pentru familiile afectate de accidente

Boeing promite 100 de milioane de dolari pentru familiile afectate de accidente

Plata nu are de a face cu procesele depuse de familiile celor 346 de persoane ucise în cele două accidente care au avut loc în octombrie 2018 și în martie anul acesta, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Boeing.

Fondurile v-or ajuta familiile afectate, programele comunitare si dezvoltarea economica in comunitatile afectate, a spus intr-o declaratie Boeing. Compania americană a declarat că va colabora cu guvernele locale și organizațiile non-profit.

“Familiile și cei dragi ai celor aflați la bord au simpatia cea mai profundă și sperăm că această inițiere îi va ajuta să le aducă confort”, a declarat șeful Executivului Boeing Dennis Muilenburg.

Zeci de procese au fost depuse împotriva Boeing de către familiile victimelor accidentului Lion Air și Ethiopian Airlines. 

Promisiunea Boeing este rezultatul confruntării dintre gigantul american si autoritățile de reglementare globale și parlamentarii SUA privind dezvoltarea avionului 737 MAX.

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă