Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Boris Johnson confirmă că va candida pentru postul de lider al Partidului Conservator

Boris Johnson confirmă că va candida pentru postul de lider al Partidului Conservator

Boris Johnson a anunţat că va participa în cursa pentru postul de lider al Partidului Conservator din Marea Britanie, relatează The Guardian.

Rl online 0 comentarii

Vorbind în faţa brokerilor de asigurări la o conferinţă în Manchester, el a afirmat: „Voi participa. Bineînţeles că voi participa”.

„Nu cred că este un secret. Dar după cum ştiţi, deocamdată nu este un post vacant”, a precizat el.

Fostul ministru de Externe a evitat iniţial să răspundă dacă va candida: „Nu mai avem timp”, a glumit el.

Totuşi, el a adăugat: „Dar voi răspunde totuşi. Nu există un post vacant. Pe de altă parte, ce pot spune este că a existat o lipsă de dinamism şi fermitate în felul în care am abordat aceste negocieri”.

„Am eşuat în ultimii trei ani în a prezenta o variantă convingătoare privind felul în care am putea profita de oportunităţile aduse de Brexit”, a precizat el.

„Tot ce pot spune, cât de discret pot, este că am un apetit fără limite pentru a încerca să fac ce trebuie şi să ajut ţara să ajungă pe drumul cel mai bun”, a afirmat Johnson.

Anterior, Johnson a afirmat că a prezis creşterea rapidă a Partidului Brexitului sau a altuia cu o ideologie similară acum 18 luni.

„Singura modalitate de a gestiona situaţia este să livrăm Brexitul, dar să o facem de aşa natură că vom livra ce au dorit cetăţenii britanici. Dacă nu putem face acest lucru, va exista mereu această ameninţare a Partidului Brexitului sau a altora”, susţine el.

„Oamenii vor spune că democraţia este ignorată şi că într-un fel sau altul elita complotează pentru a face ce doreşte. Cred că greşesc. Cred că nu au găsit vinovatul şi acest lucru ar oferi încurajări pentru naţionaliştii scoţieni pentru că şi ei vor un nou referendum”, a afirmat Johnson.

„Oamenii vor fi revoltaţi dacă vor fi aduşi la urne din nou. Au avut o discuţie, s-au gândit mult la asta. Nu respectăm opiniile oamenilor dacă spunem că nu sunt capabili să se hotărască”, a precizat el.

Comentarii

loading...