Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Boris Johnson mai primește „două coapse” în figura politică

Acuzaţiile de hărțuire sexuală asupra a două femei primite de “Pipăitorul de coapse”, cum fost numit prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, îl lasă fără legitimitate pe acesta.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

 

El a fost învinuit că ar fi hărţuit două femei în urmă cu 20 de ani, ceea ce trimit în derizoriu Congresul anual al Partidului Conservator, unde liderul spera să își prezinte noile planuri pentru Brexit. Acum este, în schimb, nevoit să se apere, tot mai ciuntit, în fața năprasnicelor învinovățiri. Întâlnirea a început duminică la Manchester (nord-vestul Angliei).


Editorialista Charlotte Edwardes este cea care a ridicat, în The Sunday Times, învinuirea că a fost pipăită de Boris Johnson la un prânz în anul 1999, pe când ea era redactor al revistei The Spectator. “Pe sub masă simt mâna lui Johnson urcând în mișcare pe coapsa mea mea. Mă strange”, a mărturisit Edwardes. Ea și-a continuat pledoaria amintind că, după prânzul respectiv, i s-a confesat femeii care a stat la masă de partea cealaltă a politicianului conservator care tocmai devenise editor la respective publicație. Respectiva i-a destăinui că Johnson a pipăit-o și pe ea, a adăugat Charlotte Edwardes, care l-a numit pe șeful Executivului “Pipăitorul de coapse”.

“Acuzația asta este falsă”, a reacţionat purtătorul de cuvânt al șefului de Cabinet de la Londra. Ministrul de finanţe Sajid Javid a refuzat luni să facă vreun comentariu legat de acuzaţii, dar a precizat că Boris Johnson a spus deja că ele sunt false.

 

Nu a fost anul lui Boris „Cuceritorul de coapse”

 

Problemele nu se mai termină pentru liderul conservator, care ocupă de două luni poziția de șef al Guvernului. După ce a promis că va scoate Marea Britanie din UE chiar și fără Acord până la 31 octombrie, Boris și-a văzut retezată de Curtea Supremă, pe 24 septembrie, inițiativa de a suspenda Parlamentul (declarată “nulă și nelegală”), pe care o începuse pentru a se asigura că Legislativul britanic nu va interveni peste măsurile și hotărârile sale făcute în vederea grăbirii divorțului de blocul comunitar. Chiar cu câteva zile înainte, la adresa lui Boris a mai apărut informația că ar fi avut o aventură sexuală, când era primar al Londrei, cu (pe atunci) modelul american Jennifer Arcuri, actualmente antreprenor.

Comentarii

loading...