Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brazilia vrea mai multe fabrici de procesare a cărnii chineze

Brazilia vrea mai multe fabrici de procesare a cărnii chineze

Guvernul brazilian dorește mai multe aprobări din partea statului chinez deschiderea a pentru mai multe abatoare, ne spune DPA

Rl online 0 comentarii

Lucrăm cu China pentru a introduce un sistem de pre-aprobare pentru companii din industria cărnii, a explicat Ribeiro. Acesta a apreciat că Beijingul are controale sanitare extrem de rigide. Luni, 25 de abatoare din Brazilia au fost adăugate pe lista Chinei ce conţine sursele permise de carne braziliană importată, a anunţat Ministerul Agriculturii, citând o scrisoare a autorităţilor de la Beijing.

Astfel, numărul abatoarelor din Brazilia ajunge la 89, o creştere de 39%. Mai mult de două treimi din noile facilităţi sunt pentru vită. Conform Asociaţiei exportatorilor de carne de vită din Brazilia (ABIEC), China este al doilea mare importator de carne de vită braziliană, anul trecut achiziţionând 322.415 tone.

China este depăşită doar de Hong Kong, care a importat 394.856 tone de carne de vită braziliană. Brazilia este unul din cei mai importanţi exportatori de carne de vită din lume, în 2018 exportând peste 1,6 milioane de tone de carne şi produse din carne de vită, în valoare de peste 6,57 miliarde de dolari. 

 
 

Comentarii

loading...